sv-SEde-DEen-GBru-RU

Lediga jobb

CAD-ritare

 


AB Bruzaholms Bruk har funnits på samma ort sedan 1660 och arbetar med olika former av järnförädling. Det ger oss en svårslagen erfarenhet och kunskap när det gäller järnhantering och gjutgodstillverkning.
Idag är företaget ett av Europas ledande gjuterier med tillverkning av slitgods för asfalt- och betongblandare samt roster till förbränningsugnar- och pannor. En dominerande andel av produktionen säljs på export. AB Bruzaholms Bruk har ungefär 70 anställda och är en del av Cellwoodgruppen.


 

Vi söker en CAD-ritare till vår konstruktionsavdelning!


Arbetsuppgifter

Konstruktionsavdelningen är en viktig del i kedjan för en framgångsrik produktion. Vi förstärker nu vårt lag med ytterligare en medarbetare och söker en CAD-ritare. Bruzaholms bruk är självförsörjande med drygt 4000 aktiva modeller och här har du möjlighet att följa modell från ritning till färdig gjuten produkt.

I ditt arbete kommer du att designa gjuterimodeller till produkter på AB Bruzaholms Bruk. Du kommer att ingå i ett team med erfarna och kunniga kollegor där arbetet sker nära kärnverksamheten.

Vem är du?

Letar du efter ett nytt jobb med varierande arbetsuppgifter där du kan utvecklas och bli en viktig resurs på din arbetsplats? Då kan vi vara rätt för dig!

Din utbildningsbakgrund kan variera, men vi tror att du är gymnasieingenjör med kunskaper om modellkonstruktion, detaljkonstruktion och detaljritning. Vi värdesätter att du har minst ett års vana av att arbeta i CAD. Du behärskar det svenska språket, både i tal och skrift, liksom engelska. Vana av Iron-Cad, tyska och erfarenhet från gjuteribranschen är meriterande.

Som person är du noggrann, lösningsfokuserad, positiv och lyhörd, du gillar att samarbeta likaväl som att arbeta självständigt. Vi ser långsiktigt på tjänsten och för oss är din personlighet viktigare än många års erfarenhet.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.

 

Anställningsformalia

Anställningsform:            tillsvidareanställning, visstidsanställning tillämpas under en   tremånaders prövoperiod

Omfattning:                    heltid, 100 %
Arbetstider:                    dagtid
Ersättning:                      fast månadslön
Tillträde:                         snarast, enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan redan idag till hans.stenstrom@bruzabruk.se

Urvalet sker löpande, sista ansökningsdag är den 1 oktober 2017.

Övrigt

Med anledning av verksamhetens geografiska läge rekommenderar vi att du som sökande har B-körkort och egen bil.

Kontaktpersoner

Avdelningsansvarig Hans Stenström, hans.stenstrom@bruzabruk.se

Facklig företrädare för Unionen Susanne Ahlstedt susanne.ahlstedt@bruzabruk.se
 

Varmt välkommen med din ansökan!


Bruzaholms Bruk AB

570 34 BRUZAHOLM

http://bruzabruk.se/


 


Print
1098

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

nike air max dame christian louboutin sko ray ban solbriller woolrich jakke louboutin sko canada goose tilbud louis vuitton taske parajumpers jakke louis vuitton pung barbour jakke ugg støvler moncler jakke ray ban briller canada goose jakke air max dame oakley solbriller nike sb sko canada goose jakke michael kors tasker